Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Låtkurs med Ville Syri

22 mars @ 18:30 - 21:00

Välkommen på låtkurs med Ville Syri. På den här kursen får du lära dig några av de vanligaste svenska folkmusiklåtarna så att du kan haka på sommarens alla stämmor och festivaler!

Anmälan till kursen hittar du här: https://www.bilda.nu/arr/1167977/latkurs-med-ville-syri-911151

Kursen är för dig som vill komma in i folkmusiksvängen och få en större bredd i din repertoar, dig som har haft svårt att veta vilka låtar du ska lära dig men är sugen på att spela.

Utlärningen sker på gehör och efter varje utlärd låt spelas den in långsamt och i tempo av dig på din mobiltelefon.

Leder kursen gör Ville Syri som är fiolspelman och student vid musikhögskolan i Malmö. Ville har lett flera spelmanslag, studerat klassiskt, jazz och är en frekvent besökare av Malmös folkmusikjam.

Kurstid: Varje onsdag i februari, mars och april (med undantag för vecka 8 och 14, då det är sport- och påsklov). Totalt blir det elva träffar.
Kostnad 200 kr per gång, 600 kr per månaden eller 1500 för alla tillfällen. Ju mer du är med, desto mindre kostar det alltså per tillfälle. Det går att ansluta senare under kursen om du inte kan vara med från början.

Lokal: Studieförbundet Bildas lokal på Jörgen Ankersgatan 12 i centrala Malmö. Det är nära till kollektivtrafiken, t ex Triangelns alla bussar och tåg.

Välkommen på en rolig, trevlig och lärorik kurs!

Detaljer

Datum:
22 mars
Tid:
18:30 - 21:00
Webbplats:
https://www.bilda.nu/arr/1167977/latkurs-med-ville-syri-911151

Plats

Jörgen Ankersgatan 12, Malmö