Loading Events

« All Events

FredagsFolk på Boklunden med Happy Heartaches + Skånska Kören!

17 maj @ 17:30

Välkomna igen till FredagsFolk på Boklunden i Torna Hällestad – denna gången med härlig Americana som tema! Mitt bland vresbokarna fylls scenen av livemusik, folk strömmar till och startar helgen på bästa sätt. Dansrotundans varma atmosfär bjuder in till gemensamma upplevelser; köket är öppet och serverar en värmande soppbuffé med hembakt bröd, eller varför inte en dignande räkmacka och något gott att dricka därtill.

På scen står inga mindre än sträng- & sångkvartetten Happy Heartaches – sentimentalt, fartfyllt, känsligt, banalt och alldeles underbart!
Med harmonisk stämsång och skickliga musiker levereras texter om det allmänmänskliga: kärlek, sorg, längtan, livet och döden. Häng med på en tur till USA:s musikaliska rötter! Mer info: https://britabjors.se/happyheartaches/

Som förband är vi glada att hälsa Skånska Kören i Lund välkomna, under ledning av Carl-Johan Carlsson. Se mer på https://skanskakoren.se/lund.html

Som vanligt blir det dans efter konserten!

Konserten är ett arrangemang av Boklunden i samarbete med Musik i Syd, Lund Kultur & Fritid samt Bilda Folk.

Kvällens upplägg:
Portarna öppnas kl 17.30
Konsert kl 19
kl 20-23: Spontant spel, härligt häng, fritt jam, dans…

Entré: 250:- betalas i dörren eller i förväg via Swish: 123-4533774, mejal info@boklunden.se om du vill boka bord.
Barn 12-18 år: 100:- , under 12 gratis.
Kontanter, bankkort och Swish accepteras.

Hitta hit:
Boklundens Konferens & Restaurang
Trollskogsvägen / Hällestad 351
247 95 Torna Hällestad
Med bil: Från den stora rondellen vid Dalby, kör upp för backen och in i Dalby. Med Dalby kyrka på vänster sida, kör ca 1.5 km till en liten rondell. Sväng vänster i rondellen mot Torna Hällestad.
I Torna Hällestad tar ni andra vägen till vänster (Trollskogsvägen). Kör c:a 1 km och ni kommer fram till Boklunden på höger sida.
Med cykel: Det tar ca 25 min att cykla från centrala Dalby, 60 min från Lund om man är hugad…
Med buss: Linje 161 och 159 till Torna Hällestad. (Tyvärr går sista bussen tillbaka från Torna Hällestad redan runt kl 19, däremot går sista bussen från Dalby mot Lund/Malmö 23.21; vid behov sätter vi upp en samåkningspool!)

Details

Date:
17 maj
Time:
17:30
Website:
https://www.facebook.com/events/362507563428321

Venue

Boklunden Konferens & Restaurang
Hällestad 351
Lund, 247 95 SE
+ Google Map