Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Nätveket Unga FolkSkåne – folkkultur för barn och ungdomar

8 mars @ 09:30 - 12:00

Varmt välkommen till SKYFEs nya nätverk, Unga FolkSkåne! Vi är just nu i startgroparna för nätverket riktat till folkmusikarrangörer som vill specialisera sig på den unga folkmusikscenen samt personer som arbetar med barn och unga inom kultursektorn som vill specialisera sig på folkkultur!

Syftet är att utveckla det folkmusikaliska utbudet för barn och unga i Skåne genom att tillsammans kartlägga dagens utbud, diskutera nya idéer och utbyta arbetskrafter. Målet är att sammanlänka alla resurser i regionen som vill främja ung folkkultur för att tillsammans skapa en resursbank där alla parter gör det de är bäst på och har möjlighet att kalla på förstärkning till områden som de inte besitter specialkompetens inom.

Du är varmt välkommen till nätverket för att bolla idéer, starta evenemang, få praktiskt hjälp och få kontakter för att nå din målgrupp!

Nästa möte är den 8 mars kl 9.30-12.00 på Jörgen Ankersgatan 12 i Malmö (Bildas lokal). Vi bjuder på fika!☕anmäl dig till skanefolkyouthensemble@gmail.com om du vill komma eller har frågor!

Nätverket är en del av vår SKFYEs utvecklingsprojekt SkåneFolk i syfte att skapa en stabil folkmusikplattform för barn och unga i skåne. Nätverket ses 3-4 gånger/år, plats varierar och man kan delta på distans. Du är välkommen både som professionell och ideell kulturfantast för barn och unga. Nätverket är en mötesplats för dig som vill finna inspiration och för dig med idéer som du vill förverkliga och skapa något större utav. Sprid ordet vidare!

Nätverket består för tillfället av: Musik i Syd, Studieförbundet bilda, Regional kulturskola, Skånes Spelmansförbund, SkåneFolk Youth Ensemble + folkmusik intresseradee.

Detaljer

Datum:
8 mars
Tid:
09:30 - 12:00
Webbplats:
https://www.facebook.com/events/2615084601983170

Plats

Jörgen Ankersgatan 12, 21445 Malmö